22.6.2018

Lahti-Hollola Jukola tullaan muistamaan ennätys kuivan kevään ansioista Pöly tai Tomu Jukolana. Metsämaa pölisi pitkin matkaa, ei siis pelkästään lentokentän alueella. Sää siis suosi leirielämää, mutta suunnistamista pöly haittasi monellakin tapaa mm tunkeutuen joka paikkaan ja yöllä rajoittaen näkyväisyyttä jopa välillä niin ettei omia jalkoja nähnyt. 

Kaikki joukkueet suoriutuivat hyväksytysti viestin läpi, olihan 37 jäsentä matkassa niin paljon myös sattui muttei onneksi viestiä pysäyttävää: polven kolautuksia, pieniä pummeja, pummeja, isoja pummeja, noron aiheuttamaa energia vajetta, lampun hyytymistä, vaihdosta myöhästymistä, nilkan nyrjähtämistä. Mukana oli myös ensikertalaisia ja ilmeistä päätellen tulevat myös jatkossakin.

Hälvälän etukäteen peloiteltu maasto osottautui kokonaisuutena meille haasteelliseksi sillä kaikkien joukkueiden sijoituksen joutuivat joustamaan viimevuodesta. Mukaan mahtuu suorituksia umpisurkeasta (omani) tosi hyviin. 

Ykkösjoukkueet joilla muista joukkueistamme sijoitustavoitteet tai ainakin niitä verrataan aiempiin voi myös tarkemmin analysoida.

Venloilla viime vuoden lähtöpaikka oli kova ja jo etukäteen oli tiedossa ettei samaan voida nyt päästä, sillä emme saaneet viivalle parasta naisetusta. Tulos oli kuitenkin lähellä sitä mikä oli ennakoon laskettu, konaisaika vain 3 minuuttia yli tavoitteen, tosin keula kulki tavoiteaikaa reilusti nopeammin. Sijoitus 159 oli notkahdus, mutta ensi vuonna sitä on hyvä parantaa.  

Jukola ykkösen pari viime vuotta oli sijoitus sementoitunut 170 paikkeille ja tämän parantaminen oli mahdollista. Kaikkien jäsenten ajat ylittivät tavoiteajan, toisilla vain vähäisesti. Sijoitus 234 oli Venlojen tapaan notkahdus, mutta ensi vuonna, ensi vuonna...

Molempien ykkösjoukkueiden osuudet kolauttivat polvensa kiveen ja tulivat siihen nähden hienosti. 

2017 vrt 2018

V1 56 --> 159

V2 348 --> 449

V3 714 --> 792

V4 785 --> 977

J1 177 --> 234

J2 597 --> 1259

J3 1206 --> 1255

Hauskaa oli ja seuraava hauskuus sitten 25 Mannassa 

Hyvää Junannusta

-jani-

Kilpailujen läheisyyden vuoksi kaikki kulkivat omineen ja siksikin joukkuekuvat jäi vähän niukoiksi

Kuvateksti: 
Jukola 1

Kuvateksti: 
Jukola 2
Kuvateksti: 
Jukola 3